COVID-19

Ook voor Chillrijk.be wordt het een uitzonderlijke zomer. Wij doen er alles aan om het voor iedereen veilig en leuk te houden. Wij hopen dan op jullie begrip te kunnen rekenen moesten jullie toch iets langer moeten wachten op een drankje als voordien, of indien onze bar volzet is en je dus niet kan genieten van onze heerlijke sfeer.

Hieronder een aantal antwoorden op vragen die al meer duidelijkheid kunnen bieden voor u! Hebt u toch een specifieke vraag kan u op voorhand mailen naar info@vizitonline.be of als er snel een antwoord noodzakelijk is kan je bellen naar 0472 64 24 36

Volg steeds de aanwijzingen van alle medewerkers en denk aan de gezondheid van iedereen. Indien blijkt dat bezoekers zich niet houden aan de maatregelen zullen wij genoodzaakt zijn om de activiteit stil te leggen. Dus hou het fijn voor iedereen en volg de afspraken goed op! Gebruik je gezond verstand en geniet van een heerlijke tijd in onze zomerbar.

Moet ik een mondmasker dragen?

Een mondmasker is niet verplicht tijdens een opening zonder optredens. Het wordt wel sterk aangeraden om tijdens verplaatsingen binnen de zomerbar een mondmasker te dragen. Bij optredens met muziek luider dan 80dB is een mondmasker verplicht gedurende de optredens voor iedereen.

Onze medewerkers dragen allemaal een mondmasker en apreciëren dit ook als u dit doet.

Is een reservatie noodzakelijk?

Op de programmatie kan u zien of reservatie noodzakelijk is. Op sommige dagen, als we veel volk verwachten, zal reservatie noodzakelijk zijn om zeker te zijn dat u binnen kan. U kan dan tijdens deze dagen niet zomaar binnen en buiten wandelen op de zomerbar. 

Enkel de persoon die reservatie plaatste kan uw bandjes en bonnetjes afhalen voor uw bubbel, spreek dus onderling goed af en blokkeer de inkom niet tijdens het wachten op je bubbel. De tafel voor uw bubbel zal u worden toegewezen door onze medewerker aan het onthaal.U kan dus niet vrij een tafel kiezen tijdens dagen dat er met reservatie gewerkt wordt.

Kunnen we met iedereen aan 1 tafel zitten?

Er wordt steeds verwacht dat u steeds binnen uw eigen bubbel blijft. Aan een tafel of in een zithoek kunnen het maximum antal personen zitten volgens de geldende corona-maatregelen.

Kan ik met cash betalen?

Er kan niet cash betaald worden in de zomerbar. Er kan enkel betaald worden met de gebruikelijke bankkaarten.

Hoeveel bezoekers mogen er binnen op de zomerbar?

In de zomerbar geldt dat het aantal bezoekers tijdens activiteiten nooit hoger zal zijn dan 300 en dat ook hier een veilige afstand behouden moet kunnen blijven. Afhankelijk van de activiteit kunnen ook minder mensen worden toegelaten om zo steeds aan de afstandsregels te kunnen voldoen.

Bestellen van eten en/of drinken?

U mag nooit bestellen aan de toog! Er zullen medewerkers zijn die de bestelling aan je tafel komen opnemen en brengen. Blijf dus altijd gewoon in je bubbel op je plek zitten en geef de medewerkers de kans om tot bij jullie te komen. Wij vragen begrip voor enige vertraging bij drukke momenten. Heel onze zomerbar draait op vrijwilligers en ook zij wensen er een aangename tijd van te maken.

Bij drukke activiteiten met reservatie zal er gewerkt worden met bonnen die u aan uw tafel kan bestellen en betalen.

Reacties