Salonconcert met een BITje vers geweld

vr, 23/09/2016 - 18:00 tot 23:30
Jeugdcentrum Vizit, Heistraat 34a

Het schooljaar is weer gestart en dus is het ook weer tijd voor de salonconcerten! De salonconcerten staan garant voor lekker eten, straffe poëzie en heerlijke akoestische muziek, kortom voor ieder wat wils. 

Programma

19:00 V³ Volkskeuken

Laat je verrassen door het ter plekke opgestelde menu van Voer Voor VizitVolk en schuif mee aan tafel aan vrije bijdrage.

20:30 Jitse (ge-BIT)

Deze jongeman kent iets van filosofie en beheerst enkele gitaarakkoorden. Hij is op bepaalde vlakken beter dan Kanye West. Jitse maakt deel uit van ge-BIT, het compleet geschifte theatercollectief dat bij regelmaat sketches, theaterstukken en ander taalkundige hoogstandjes op de wereld loslaat. 

20:40 Vancoppenolle broers

Deze broeders hebben in Wilrijk al behoorlijk wat uitgestoken en willen er nu ook op muzikaal vlak hun stempel drukken. Ze brengen nummers van hun muzikale helden, van Bonnie 'Prince' Billy tot Eddie Vedder.

21:40 Jorre (ge-BIT)

Jorre maakt eveneens deel van ge-BIT. De beste schrijver in de club, volgens sommigen. Maar dat zijn gemene roddels. Oordeel vooral zelf!

21:50 Dries (New Rising Sun)

Songschrijver en zanger Dries Bongaerts brengt intieme indiefolk. Vergezeld van gitaar en mondharmonica brengt hij je van de ene emotie naar de andere. Met invloeden als Bob Dylan, Will Oldham en Ry Cooder hoor je zijn rijpe stem met tomeloze strijdvaardigheid het kleine en het grote leven bezingen. 

In Vlaanderen is Dries Bongaerts bekend als de charismatische frontman van de band New Rising Sun, waarmee hij in 2015 het uitstekende album We’re All Coming Home uitbracht. Voortaan zoekt hij dus ook solo de planken op. 

22:30 Open Mic & Jam

We stellen het podium open voor verborgen talenten in het publiek. We starten met een Open Mic waar je 10min krijgt om je muzikale, woordelijke of humoristisch talent te tonen. We sluiten aan met een jamsessie voor wie durft.

Inkom is nog steeds gratis!

Leeftijd: 

Reacties