Vizit Jazz Lounge

vr, 27/01/2017 - 20:00 tot za, 28/01/2017 - 01:00
Jeugcentrum Vizit

Op 27 januari organiseert Jeugdcentrum Vizit de tweede editie van de "Vizit Jazz Lounge". Deze keer staan 't Bordeu Collectief (bigband!) en A Jazz Trio ft Robbe Verreth op het Vizit podium.

’T BORDEU COLECTIEF is de bigband van de academies van Deurne en Borgerhout. Deze bigband speelt onder leiding van saxofonist en leraar Tom Van Dyck. Een 20-tal leerlingen jazz van beide academies brengen swingrepertoire uit de jaren 30 tem 50. Ze brengen een collectie bekende liedjes van de Andrew Sisters en instrumentale stukken van Count Basie en Tito Puente. ’t Bordeu Collectief is naast een pedagogisch project – want swingen moet en kan je leren – ook een erg gezellige belevenis voor de luisteraar!

De heren van 'A JAZZ TRIO' zijn jonge, ambitieuze muzikanten die de jazz standards naar hun hand zetten en ze in een modern jasje steken. Muzikanten van dienst zijn Chadi Abou El Ghar op Sax, Anton Lambert op contrabas en Warre De Schutter op drums. De heren stonden ook tijdens de vorige editie op het podium, dit keer worden ze echter versterkt door gitarist Robbe Verreth. 

Inkom: €2

Leeftijd: 

Reacties