BarVIZart theater: Men Explain Things to You

Heb jij een liftvrouw?
De vrouw waarmee je in de lift wilt staan
wanneer die lift TONK zegt.

Een jaar geleden had ik enkele moeilijke gesprekken met mijn vriendin over ons seksleven. Zij vond dat ik niet bij haar ‘in het moment’ was, maar dat ik verdween in mijn hoofd en wegdook in een fantasie. Dat kon ik niet ontkennen, maar ook niet echt bevestigen. Misschien had porno mijn seksuele ervaring beïnvloed? Misschien was mijn ervaring niet authentiek? Misschien had ik een male gaze?

Rotzooi (Peter Gusta)

Laat u meeslepen in deze hilarische, verbazende en soms ook ondeugende show. Een voorstelling ‘over’ en ‘met’ afval. Op een zeer ontwapenende manier weet Peter het thema afval, sorteren en recycleren te verwerken in een hilarische straattheater act, ook geschikt voor de allerkleinsten onder ons. Door de hoogstaande zweep-techniek en spectaculaire vuurtrucs weet hij ook de iets minder jonge kinderen vlot te boeien.

https://www.ccdekern.be/rotzooi

Chillrijk Zomerbar - 21/8/2015

Kom eens langs en zit op de eigengemaakte banken, chill in de zitzakken of kom aan onze toog hangen.
Zoals elke dag kan je er zeker van zijn dat er lekkere frisdranken, cocktails en versnaperingen zijn. Probeer zeker onze eigen creatie de ‘Chillrijk senior’.
Heb je het liever een beetje actiever? Voor groot en klein zijn er spellen die je kan lenen om jezelf mee te vermaken op de zomerbar:
- Volleybal, voetbal of ping pong
- Twister, nageltje klop
- Galgje, Wie is het?
Of breng je skatebord mee en skate op onze skateramp

+ + + + + + + + + +

Familiefestival - CHILLRIJK

Het district Wilrijk, cc De Kern en jeugddienst Wilrijk organiseren van 20 tot en met 24 augustus voor de eerste keer een familiefestival in het prachtige Park Van Eden. Tussen de gigantische avonturenspeeltuin en de zomerbar van jeugdcentrum Vizit voorzien we vijf dagen lang een programma met circusacts, workshops, vuurspektakels, locatietheater en een heuse kinderdiscobar. Zondag sluiten we af met een gezellig buurtonbijt met live muziek.

Het programma:

Subscribe to Theater