DJ Workshop ! Draaien als een PRO !

Zeen & Myer, de vaste DJ’s van Marhaba, draaiden onlangs nog op Tomorrowland maar geven nu een workshops op de Zomerbar Chillrijk !!

Wil je meer te weten komen over de basics van het DJ’en ? Wil je beter begrijpen hoe laat je liedjes vlot laat ineenvloeien? Hoe lees je je publiek en speel je hier op in? ...  Kortom, hoe zorg je er als beginnende DJ voor dat je er een knalfuif van maakt ? Al je vragen zullen beantwoord worden in deze hands-on workshop gegeven door deze twee Antwerpse DJ talenten Zenio en Jens 

BUZZZ blaasworkshop

Bij BUZZZ! wordt er getoond hoe je door te blazen op verschillende instrumenten tot andere geluiden komt. Al snel gaat iedereen zelf aan de slag: buizen, trompetten, maar ook schelpen komen aan bod! Bart Maris brengt voor iedereen een echt blaasinstrument mee en vormt hiermee de groep om tot een instant orkest. 

Workshop Flamencodans

Geen zwoele zomeravonden zonder ook een bijpassende zwoele zomerdans. Na het succes van vorig jaar keert Jorinde dan ook graag terug op donderdag 30 augustus om je te laten proeven van de zuiderse smaken van Flamenco. Ze leert ons eerst anderhalf uur lang een basis aan, daarna zetten we de avond vrolijk verder! 

Workshop Action Painting

Let's action paint! Paint in action! Action painting Party! 
Huh, wat?!?

Op het ritme van de muziek laten we ons volledig gaan om abstracte, expressionistische kunst te maken. De schildersezel en verfpenselen laten we links liggen. We leven ons volledig uit met spuitjes, waterpistolen en bellenblazen, verliezen ons volledig in de actie, smijten, druppen en spuiten met verf en komen zo tot interessante schilderwerken.

Alles wordt voorzien, maar je trekt best niet je mooiste kleren aan.

Pagina's

Subscribe to Workshops